söndag 1 april 2012

Min Marie


Strunta i resten, se bara början, se Marie Göranzon
och dö sedan lycklig

4 kommentarer:

 1. Hon är så bra, och klok.

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag blir! Absolut, du tillhör skaran! Jag känner det i tårna :) Vi verkar verkligen ha galet mycket gemensamt! INGEN av de jag känner eller mina vänner har samma musik/kultursmak, inspiration och tycka-om-personer som mig. Det skulle vara min syster då men henne har jag själv lärt upp. ;) Annars är det möjligtvis något enstaka man delar med andra men du lyckas pricka in det mesta! Och STOCKHOLM! Och teater! Och musiken! Det är nästan lite för häftigt. Du är ju i högsta grad sällsynt!

  SvaraRadera
 3. Min ambition är att bli kostymör/attributör. Jag läste skrädderiteknik på gymnasiet, Form & Design förra året och nu Läder, skinn och päls hantverk.
  Jag är främst intresserad av teaterkostym och vill verkligen jobba med det. Jag är medlem i en teaterförening där jag varit med och sytt/varit kostymansvarig/kostymdesigner vid olika produktioner. Nu senast var mitt första betalda kostymjobb. Det var till en musikal med musikhögskolestudenter i Värmland. MEN. Såhär när man har en "likasinnad" på tråden så ska det erkännas att jag även, eller egentligen, skulle vilja vara PÅ scenen. Det är något som hela mitt väsen skrikit efter i hela mitt liv men jag har någon slags spärr, sjunger inte ens på riktigt för min familj. Men det är det bästa jag vet!Och jag vet ju OM att jag faktiskt är duktig. SÅ, jag är grymt avis på dig! Teaterskola och musiker! Jag älskar verkligen det jag gör nu men jag vet att jag skulle göra det andra bra och att jag då skulle känna mig HEL. Men jag håller det inne och jag vet inte varför. Haha, är det såhär det är att gå till en psykolog? Men vad gör du då? Calle Flygare? :D

  SvaraRadera
 4. Ingesund stämmer bra! :) Oj, det låter omtumlande. Men formuleringen, att det var så bra att du mår dåligt, känns väl igen. Ibland händer mycket och annorlunda saker på en och samma gång. jag skulle hemskt gärna vilja se den! Men tror inte att jag kommer till sthlm på ett tag. Hade jag levt där hade jag nog mer eller mindre bott på Stadsteatern... Men att du sökt! Modiga du.

  SvaraRadera