fredag 21 december 2012

Sörja för de sina


I lördags, som på beställning, blev jag sjuk. Jag förstod inte allvaret förrän på söndagskväll och jobbade ändå hela helgen, men på måndagen blev det till slut en tur till doktorn. Och nu börjar hostan ge med sig. Men tröttheten sitter i. Inte så konstigt kanske, efter en sådan späckad höst. För en vecka sedan avslutade vi vår barnproduktion och jag spelade mormor Ester för sista gången. Hon som aldrig har berättat sin barndoms historia om Raoul Wallenberg och hans arbete i Budapest. Ett långt projekt har gått till sin ända. Fint blev det! 

Nu kurerar jag mig själv med sömn, Alex och Sigges podcast och Kristina Sandbergs bok Sörja för de sina. En helt otrolig fristående fortsättning på Att föda ett barn. Kan inte släppa tanken på Maj. Hennes öde. Det ömmar. 


1 kommentar:

  1. Krya verkligen på dig! Så att du är frisk åtminstone till jul. Jag blev också sjuk i veckan, sådär totalt utslagen av feber (men körde förstås också ändå på i två dagar utan att låtsas om det för mig själv. Ibland är man dum mot sig själv). Nu ligger jag ensam hemma - alla andra i mitt hus har åkt hem - och tittar på fladdrande ljuslågor och lyssnar på julmusik och det är rätt fint faktiskt. Hoppas att du får en underbar, underbar jul! Kram!

    SvaraRadera