tisdag 6 september 2011

Följ dina drömmar - de är ditt liv

Och jag som trodde jag skulle blogga så mycket i höst. Just nu verkar det vara smått omöjligt. Dagarna fylls upp av massa roliga lektioner och människor och går så snabbt att jag knappt hinner med själv. Jag mår bra nu. Jag njuter av livet. Förra måndagen började jag på Calle Flygare och det kändes bra från första stund. Nu har det gått en dryg vecka och jag är så lycklig över att få göra så mycket roligt, att jag får göra det jag längtat och drömt om så länge. Jag kan knappt förstå att det är på riktigt. 

Och jag inser att det här bara kunnat bli möjligt tack vare att jag vågat drömma, vågat uttrycka mina drömmar och tro och hoppas att de kan slå in. Sedan den dag jag började ta min magkänsla och hjärtas röst på allvar har allt känt så mycket mer självklart. Det har inte varit lätt, jag har varit ledsen och förtvivlad många gånger, men styrkan i att veta att man måste följa sin inre röst för att överleva och att man fixar det - det är oslagbart! 

Åh, jag vill visa och berätta allt för er! Men när? Åh, ge mig fler timmar på dygnet!

______________________
Folge deine Träume - die sind dein Leben!

2 kommentarer:

  1. Åh, vad roligt att du går på Calle flygare, där ville jag också gå en gång i tiden! Låter toppen att du trivs, bloggen finns ju här de dagar du har tid ;)

    SvaraRadera
  2. sv: hej linnéa! det var ett tag sedan du kommenterade på min blogg men jag vill ändå, bättre sent än aldrig, säga TACK! allt fint du skrev, åh det betyder massor för mig! tusen kramar!

    SvaraRadera