torsdag 10 november 2011

Astrid Lindgren-lycklig!


I tisdags var alltså min första dag på mitt nya extrajobb - Junibacken! Mitt drömjobb! Det var knappt att jag trodde det var sant när jag fick frågan, men nu efter den första introdagen, förstår jag att det är på riktigt! Att få komma in på Junibacken och ha tillträde till alla rum bakom de man är i som besökare; att få gå i alla gångar och sitta i personalrummet med fina människor - det är helt underbart! 
Alla är så snälla och hjälpsamma och jag känner mig verkligen välkommen. Nu väntar ytterligare två introdagar innan jag är flygfärdig och får arbeta själv på de olika stationerna. Längtar så tills nästa gång jag får träffa Astrid och alla Junibackare igen!

3 kommentarer:

  1. Stort grattis till nya jobbet finaste, rara Linnéa! Jag är så glad för din skull. Kan tänka mig att du är som gjord för att jobba där! Stor kram och puss till dig <3

    SvaraRadera
  2. vilket jobb! vad gör du där mer exakt? det passar dig nog hur bra som helst tror jag. ps. tack för alla fina ord! och jag får dåndimpen av dina senaste stockholmsbilder. det känns som ett stockholm som jag bara vågar drömma om men som jag knappt aldrig hittar när jag är där.

    SvaraRadera
  3. Åh, vad kul att jobba på Junibacken. Jag önskar dig all lycka med ditt nya jobb!

    SvaraRadera