söndag 17 juli 2011

det här är jag

Hej! Jag heter Linnéa Sofi Elisabeth Johansson. Jag är uppvuxen i ett hus på landet utanför Uppsala. Där bodde jag tills jag blev 17 och flyttade hemifrån för att gå ett år på Musikhögskolan Ingesund utanför Arvika innan jag flyttade utomlands. 

Jag bor ännu ett par dagar i Köln - Europas hjärta. 2007 började jag studera trumpet på Musikhögskolan här i stan och sedan dess är Tyskland mitt land och Köln min stad. Fram tills nu, för i fredags spelade jag mitt Diplomprüfung och nästa vecka flyttar jag härifrån, hem till Sverige. 

Så fort jag kommer hem flyttar jag till hufvudstaden och i höst börjar jag på Calle Flygare Teaterskola i Stockholm . Det känns superkul, spännande och lite lite läskigt. Vad som händer i framtiden har jag ingen aning om och det känns bra. Bra för mig att öva mig på. 

Jag är annars en ganska vanlig, snäll människa. Dessutom en ganska så orolig, folkskygg och grubblande dito. På fritiden, när jag inte spelar trumpet, sjunger eller så (eller oroar mig och grubblar), tycker jag om att gå på loppis, bada badkar, prata om viktiga saker med viktiga vänner, läsa böcker, dansa lindy hop och skriva. 

Jag gillar gamla svenska filmer och sånt jag redan sett tusen gånger och kan utantill och min absoluta favorit är Fanny och Alexander. Är bra på att diska men värdelös på att minnas namn när jag träffar nytt folk; ett ansikte glömmer jag dock sällan. Min högsta önskan är att jag kan arbeta med det jag vill och försörja mig på det, att de jag älskar och jag själv får vara friska och att någon gång i framtiden få bli mamma till en hel skock med ungar. 

Det var lite om mig, helt kortfattat. Om det är något ni undrar över - fråga på! :)

2 kommentarer:

  1. du verkar vara en sån himla fin människa och calle flygare teaterskola verkar spännande också!:)

    SvaraRadera
  2. hej linnea!!! vad roligt att du ska flytta till stockholm. kanhända att vi springer på varandra någon gång! hejhej!

    SvaraRadera