onsdag 20 juni 2012

Veckans dokumentär!


Jag är väldigt förtjust i dokumentärer och tänkte att jag skulle tipsa om några jag tycker mest om. Vi börjar med en klassiker: Dom kallar oss mods från 1968 av Stefan Jarl. En mycket bra dokumentär. Dessutom otroligt rolig att se Stockholms miljöer på deras tid, ur deras synvinkel. Tips!

1 kommentar:

  1. Ja, det hoppas jag.
    Jag har också tänkt på det, det var viktigt för mig och det saknar jag. Den här våren har varit så märklig och precis som för dig har mitt liv förändrats helt - men på något vis har jag inte känt att jag haft tryggheten och balansen att skriva inlägg på det vis jag gjorde förut, men nu börjar det förhoppningsvis komma tillbaka. Jag blev så glad också när jag kunde läsa igenom alla inlägg du skrivit på sistone för att det påminner mig om vad jag också behöver och vill ha i mitt liv och vad jag värderar! Så att jag inte glömmer det vid sidan av allt det andra som händer.
    Det är något särskilt som du alltid lyckats uttrycka, en slags äventyrlighet även i det lilla, om du förstår vad jag menar? Det tycker jag är underbart.

    SvaraRadera