lördag 27 augusti 2011

Jag är på gång!


Det är mycket som händer nu i dagarna. I går var jag med i Radio Uppland och provjobbade för första gången på mitt extrajobb. Nu laddar jag upp inför konsert i morgon och första dagen på Calle Flygare på måndag. Fullt upp med andra ord, precis som jag vill ha det! "Jag gillar't!" - som Clara skulle ha sagt. 

3 kommentarer:

 1. Oh, var ska du jobba någonstans?
  Lycka till på måndag, det kommer bli super. Det blir det när man följer sin dröm. Jag ska nog också ta och göra det. Alldeles snart.

  SvaraRadera
 2. Sv: Exakt så. Det är exakt, precis det jag menar. Men det är så svårt - jag är också en ensam-människa, jag är väldigt mycket ensam och självständig och gör allt på egen hand, men ändå, jag vill ha gemenskap också, vänner och umgänge. Framför allt utbyte, att ha människor att samtala med, värdefulla och givande samtal. Men ibland tror jag att det bara inte går, jag är inte gjord för det, jag är ensam, en ö verkligen. Jag är dålig på att knyta an till människor, på att vara beroende av människor, på att öppna mig för människor, och framför allt på att tro på människor! På att räkna med dem, veta att de finns där. Jag är mer en familjemänniska än en vänmänniska, har alltid varit, men nu när jag inte längre har en hel familj ... ja, då blir det svårt helt enkelt. För en del är ju vännerna som familj, men ... jag har svårt att komma nära på det sättet. Släppa nära. Vet inte alls hur man ska göra.

  SvaraRadera
 3. Sv: Fast för personligt. Jag blir tokig av att vara personlig, jag vill ta bort allt på en gång. Borde jag det kanske? Å andra sidan är jag sugen på att fråga dig om vad du tycker och tänker kring det ämnet, du brukar alltid ha så mycket bra tankar. Det vore trevligt att höra. Samtidigt som jag själv säger att det blir för personligt, haha.

  Men åh, det låter som ett roligt jobb. Håller tummarna för att du får jobba kvar, men det får du säkert.

  SvaraRadera